Ett fartfyllt äventyr

Posted on 19 april, 2016  in Hälsa

Bumperball2

 

 

Bumperball är en mycket rolig och unik aktivitet som med fördel utförs i grupp. Det är även passande för speciella tillfällen i livet som svensexan, möhippan eller 40-års kalaset. Spelet passar alla de som föredrar ett mer aktivt umgänge med lek, tacklingar, spring och allt annat som hör till. När man spelar Bumperball är det i princip som när man spelar fotboll. Skillnaden är att alla deltagare har på sig stora uppblåsbara bollar, vilket möjliggör att man kan tackla varandra hur mycket man vill utan att det blir farligt. Detta innebär att du med rätt taktik kan knuffa din medspelare flera meter över en plan utan att personen i fråga skadar sig. Det gör även att det blir roligare och klurigare att spela fotboll och du kommer att uppleva en sann men mycket rolig utmaning.
Om du vill boka in dina vänner för Bumperball, ska du gå in på http://www.bumperballs.se/. Då kan du se till att även ni får prova på denna roliga och fartspäckade aktivitet. Det finns alltid en domare närvarande som ser till att ni spelar rätt, vilket gör spelandet till en ännu större utmaning. Domaren kommer dock att tillåta alla typer av tacklingar så att ni kan få en flygande och rolig upplevelse. Bara ni själva sätter gränserna för hur man får och inte får spela Bumperball. Du bör dock ha i åtanke att denna aktivitet inte lämpar sig för de personer som har ryggproblem eller är gravida.
Det är även lämpligt att spela Bumperball tillsammans med arbetskamraterna. Detta kommer att leda till att ni får en bättre sammanhållning, samtidigt som ni har riktigt roligt. Därför är detta spel lämpligt för att lätta upp stämningen efter en lång konferens. När du befinner dig i Stockholm är det fullt möjligt att förena nytta med nöje genom att spela Bumperball.