London – Boka biljetter till olika evenemang

Posted on 7 november, 2018  in Uncategorized

Idag är det mycket populärt att resa inom Europa igen. Här har nu gamla resmål som London, Franska Rivieran och Köpenhamn blivit populära igen. Samtidigt har det också tillkommit massor av nya intressanta resmål i Östeuropa som tidigare inte var möjliga att resa till. Hur som helst räcker det med London som resmål. Denna stad är helt fantastisk och erbjuder massor av olika evenemang. Är du den som ska resa till london, så får du inte missa att boka biljetter till, och besöka, de mest populära aktiviteterna i denna stad.

Här har du den garanterade ettan på listan, som då blir Madame Tussauds Vaxkabinett. Detta är ett måste för alla som besöker London. Du kan helt enkelt säga att du inte riktigt besökt denna stad om du inte tar en tur i detta museum av kända personer och historiska digniteter.

Tre andra stora saker i London

När det är något roligt du ska göra brukar detta leda till att det krävs en biljett för att komma in. Nedan ser du ytterligare tre fantastiska saker du inte ska missa vid ett besök i London.

  • Royal Opera House: Detta är verkligen något alla kan besöka. Du behöver inte vara den som älskar opera, utan här handlar det om en storhet och en känsla som verkligen ger dig valuta för pengarna. Helt enkelt kan du bara kika på arkitekturen på denna byggnad och genast få gåshud på kroppen.

 

  • Wembley Stadium: Detta är också något stort. Det handlar om en plats där de flesta av alla stora musiker har uppträtt, samt en plats där de bästa fotbollslagen drabbat samman. Med andra ord. Gillar du inte fotboll som spelas varje vecka, så ser du till att resa till London när dina musikfavoriter spelar på denna stora och historiska scen.

 

  • Gå på bio i London: Alla vet att den bästa upplevelsen av film är på en biograf. När du går på bio i London, så kommer detta verkligen vara stort. Här vet de hur en biograf ska vara och vad besökaren letar efter.