Hur kan man tjäna pengar till laget?

Posted on 22 september, 2015  in Uncategorized

Det är inte lätt att tjäna pengar, särskilt inte när man behöver tjäna pengar till en stor grupp av unga människor. Barn och ungdomar som behöver pengar till klassen eller till sitt lag behöver ett lätt och roligt sätt att nå ut till människor och sälja sina produkter, men vad kan man sälja som ungdom? Förr har man kunnat sälja matprodukter som kakor, kolor och saffran, men gogrilla.se ger en chans att sälja sina grillprodukter så att barn och ungdomar kan tjäna in tillräckligt med pengar till nästa klassresa.

Bakgrund

Föreningens historia började år 2005 när föreningen skapade de tre, portugisiska gourmé-såserna, vars smak kunde passa med alla möjliga maträtter. De sålde produkterna för 100 kr styck och fick mycket uppmärksamhet av olika Ica-butiker runt om i Sverige. Därefter grundades företaget år 2010 och deras mål är att att hjälpa ungdomsföreningar med att både leverera och lyckas få inkomst för sina matprodukter, vars pengar gick till framtida aktiviteter eller resor.

Så här funkar det

Om ni känner för att sälja grillsåser och tacokit kan ni andas ut över att ni inte behöver oroa er för svensk byråkrati. Istället levereras produkterna till er klass och därefter har alla två olika sätt att sälja sina såser på.

Sälj direkt

Det enklaste sättet är att sälja Gogrillas produkter. Vad ni gör först är att bestämma hur många produkter som ni vill sälja, beställ dem via deras webbsida eller telefon, sen anländer produkterna inom 2-5 arbetsdagar. Därefter går ni till era grannar, vänner eller familjemedlemmar, levererar och får betalt av kunderna direkt. Det är enkelt, roligt och riskfritt.

Sälj via beställningslistor

Beställ beställningslistor från Gogrillas webbplats eller skriv ut dem själva under sidan ”broschyrer”. När ni har fått listorna som innehåller alla produkter går ni till era kunder och de skriver upp vilka av produkterna som de vill beställa. Därefter ger ni tillbaka era listor till Gogrilla, som senare levererar den totala summan av alla era matprodukter. Ni levererar dem till kunderna, betalar fakturan till Gogrilla och behåller överskottet som går till er klasskassa.